PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Lactobacillus/Soya Ekstresi Fermentasyon Filtratı

Lactobacillus/Soybean Extract Ferment Filtrate

%0 kullanıcı beğeniyor · 5 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Lactobacillus/Soybean Extract Ferment Filtrate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 58015
  • INCI: LACTOBACILLUS/SOYBEAN EXTRACT FERMENT FILTRATE
  • CAS: -
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Lactobacillus/Soya Ekstresi Fermentasyon Filtratı nedir?
Henüz Lactobacillus/Soybean Extract Ferment Filtrate için bir açıklamamız yok.
Lactobacillus/Soya Ekstresi Fermentasyon Filtratı gözenek tıkar mı?
Lactobacillus/Soya Ekstresi Fermentasyon Filtratı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Lactobacillus/Soya Ekstresi Fermentasyon Filtratı mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Lactobacillus/Soya Ekstresi Fermentasyon Filtratı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Lactobacillus/Soya Ekstresi Fermentasyon Filtratı hamilelikte kullanılabilir mi?
Lactobacillus/Soya Ekstresi Fermentasyon Filtratı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.