PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Laktobasillus/Pirinç Fermentasyonu

Lactobacillus/Rice Ferment

%82 kullanıcı beğeniyor · 66 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Bu bileşen, lactobacillus bakterilerinin pirinçle fermente edilmesiyle oluşturulur. Lactobacillus, cilt bariyerini sağlıklı tutmada harika bir bileşendir ve pirinç mayasının yaşlanma karşıtı büyük faydaları vardır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Saç Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 92805
  • INCI: LACTOBACILLUS/RICE FERMENT

Sık sorulan sorular

Laktobasillus/Pirinç Fermentasyonu nedir?
Bu bileşen, lactobacillus bakterilerinin pirinçle fermente edilmesiyle oluşturulur. Lactobacillus, cilt bariyerini sağlıklı tutmada harika bir bileşendir ve pirinç mayasının yaşlanma karşıtı büyük faydaları vardır.
Laktobasillus/Pirinç Fermentasyonu gözenek tıkar mı?
Laktobasillus/Pirinç Fermentasyonu gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Laktobasillus/Pirinç Fermentasyonu mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Laktobasillus/Pirinç Fermentasyonu mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Laktobasillus/Pirinç Fermentasyonu hamilelikte kullanılabilir mi?
Laktobasillus/Pirinç Fermentasyonu hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 14 ürünü gör