PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Lactobacillus/Papaya Meyve Fermentasyon Ekstresi

Lactobacillus/Papaya Fruit Ferment Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 35 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Lactobacillus/Papaya Meyve Fermentasyon Ekstresi bir eksfoliyandır.

Ne olduğu

  • Eksfoliyant: Eksfoliyantlar ölü cilt hücrelerinin giderilmesine yardımcı olur ve gözenekleri açmaya, pürüzlü cildi yumuşatmaya ve cildin nemini artırmaya yardımcı olabilir.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Aşındırıcı
  • Saç Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 58008
  • INCI: LACTOBACILLUS/PAPAYA FRUIT FERMENT EXTRACT
  • CAS: -
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Lactobacillus/Papaya Meyve Fermentasyon Ekstresi nedir?
Lactobacillus/Papaya Meyve Fermentasyon Ekstresi bir eksfoliyandır.
Lactobacillus/Papaya Meyve Fermentasyon Ekstresi gözenek tıkar mı?
Lactobacillus/Papaya Meyve Fermentasyon Ekstresi gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Lactobacillus/Papaya Meyve Fermentasyon Ekstresi mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Lactobacillus/Papaya Meyve Fermentasyon Ekstresi mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Lactobacillus/Papaya Meyve Fermentasyon Ekstresi hamilelikte kullanılabilir mi?
Lactobacillus/Papaya Meyve Fermentasyon Ekstresi hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler