PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Lactobacillus/Zeytin Yaprağı Fermentasyon Ekstresi

Lactobacillus/Olive Leaf Ferment Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 7 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Lactobacillus/Olive Leaf Ferment Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Nemlendirici
  • Cilt Bakımı
  • Saç Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 92801
  • INCI: LACTOBACILLUS/OLIVE LEAF FERMENT EXTRACT

Sık sorulan sorular

Lactobacillus/Zeytin Yaprağı Fermentasyon Ekstresi nedir?
Henüz Lactobacillus/Olive Leaf Ferment Extract için bir açıklamamız yok.
Lactobacillus/Zeytin Yaprağı Fermentasyon Ekstresi gözenek tıkar mı?
Lactobacillus/Zeytin Yaprağı Fermentasyon Ekstresi gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Lactobacillus/Zeytin Yaprağı Fermentasyon Ekstresi mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Lactobacillus/Zeytin Yaprağı Fermentasyon Ekstresi mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Lactobacillus/Zeytin Yaprağı Fermentasyon Ekstresi hamilelikte kullanılabilir mi?
Lactobacillus/Zeytin Yaprağı Fermentasyon Ekstresi hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler