PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Lactobacillus/Olea Europaea Yaprak Fermentasyon Ekstresi

Lactobacillus/Olea Europaea Leaf Ferment Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Lactobacillus/Olea Europaea Leaf Ferment Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Nemlendirici
  • Cilt Bakımı
  • Saç Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 85097
  • INCI: LACTOBACILLUS/OLEA EUROPAEA LEAF FERMENT EXTRACT
  • CAS: -
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Lactobacillus/Olea Europaea Yaprak Fermentasyon Ekstresi nedir?
Henüz Lactobacillus/Olea Europaea Leaf Ferment Extract için bir açıklamamız yok.
Lactobacillus/Olea Europaea Yaprak Fermentasyon Ekstresi gözenek tıkar mı?
Lactobacillus/Olea Europaea Yaprak Fermentasyon Ekstresi gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Lactobacillus/Olea Europaea Yaprak Fermentasyon Ekstresi mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Lactobacillus/Olea Europaea Yaprak Fermentasyon Ekstresi mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Lactobacillus/Olea Europaea Yaprak Fermentasyon Ekstresi hamilelikte kullanılabilir mi?
Lactobacillus/Olea Europaea Yaprak Fermentasyon Ekstresi hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.