Laktobasillus/Lac Fermentasyonu
Lactobacillus/Lac Ferment
%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Lactobacillus/Lac Ferment için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Cilt Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 34821
- INCI: LACTOBACILLUS/LAC FERMENT
- CAS: -
- EC: -
Sık sorulan sorular
- Laktobasillus/Lac Fermentasyonu nedir?
- Henüz Lactobacillus/Lac Ferment için bir açıklamamız yok.
- Laktobasillus/Lac Fermentasyonu gözenek tıkar mı?
- Laktobasillus/Lac Fermentasyonu gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Laktobasillus/Lac Fermentasyonu mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Laktobasillus/Lac Fermentasyonu mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Laktobasillus/Lac Fermentasyonu hamilelikte kullanılabilir mi?
- Laktobasillus/Lac Fermentasyonu hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- It's Skin Power 10 Formula YE Efektör Donukluk Düzeltici Serumlar · 5.0/5 (1)