PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Lactobacillus/Yosun Özü Fermentasyonu

Lactobacillus/Algae Extract Ferment

%0 kullanıcı beğeniyor · 10 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Lactobacillus/Algae Extract Ferment için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Koruyucu

CosIng verisi

  • CosIng ID: 57929
  • INCI: LACTOBACILLUS/ALGAE EXTRACT FERMENT
  • CAS: -
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Lactobacillus/Yosun Özü Fermentasyonu nedir?
Henüz Lactobacillus/Algae Extract Ferment için bir açıklamamız yok.
Lactobacillus/Yosun Özü Fermentasyonu gözenek tıkar mı?
Lactobacillus/Yosun Özü Fermentasyonu gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Lactobacillus/Yosun Özü Fermentasyonu mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Lactobacillus/Yosun Özü Fermentasyonu mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Lactobacillus/Yosun Özü Fermentasyonu hamilelikte kullanılabilir mi?
Lactobacillus/Yosun Özü Fermentasyonu hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler