PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Lactobacillus

%88 kullanıcı beğeniyor · 576 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Lactobacillus, cilt bakım özelliklerine sahip bir bakteri türüdür. Bu bileşen antibakteriyel ve antifungal özelliklere sahiptir (bu yüzden fermente gıdaları yiyebiliriz). Lactobacillus fermentasyonunun faydaları hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz. Eğlenceli Gerçek: Lactobacillus şarap, yoğurt, peynir, lahana turşusu, turşu, bira, elma şarabı, kimchi, kakao, kefir yapmak için kullanılır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 84107
  • INCI: LACTOBACILLUS
  • CAS: -
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Lactobacillus nedir?
Lactobacillus, cilt bakım özelliklerine sahip bir bakteri türüdür. Bu bileşen antibakteriyel ve antifungal özelliklere sahiptir (bu yüzden fermente gıdaları yiyebiliriz). Lactobacillus fermentasyonunun faydaları hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz. Eğlenceli Gerçek: Lactobacillus şarap, yoğurt, peynir, lahana turşusu, turşu, bira, elma şarabı, kimchi, kakao, kefir yapmak için kullanılır.
Lactobacillus gözenek tıkar mı?
Lactobacillus gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Lactobacillus mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Lactobacillus mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Lactobacillus hamilelikte kullanılabilir mi?
Lactobacillus hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 576 ürünü gör

Kaynaklar