PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Kaolin

%91 kullanıcı beğeniyor · 1.812 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Kaolin bir kildir. Yağ kontrolü ve gözenekleri en aza indirmeye yardımcı olmak için kullanılır. Diğer killer gibi, kaolin de fazla sebum veya yağı emme yeteneğine sahiptir. Bu, gözenekleri temizlemeye ve cildi matlaştırmaya yardımcı olabilir. Bazı kaolin türleri peeling özelliklerine sahip olabilir. Kaoline su eklendiğinde, küçük aşındırıcı parçacıklar içeren bir macun haline gelir. Çoğu kaolin beyaz renktedir, ancak nereden geldiğine bağlı olarak pembe/turuncu/kırmızı olabilir. “Kaolin” adı “Gaoling” adlı bir Çin köyünden geliyor. Kaolin kili, kaolinit bakımından zengin kayalardan gelir. Mineral olan kaolinit, silikat katmanlı bir yapıya sahiptir. Kaolinit, alüminyum siilikat minerallerinin kimyasal ayrışmasından oluşur. Cilt bakımının yanı sıra, kaolin genellikle parlak kağıt yapmak için, seramikte, diş macununda ve mide sorunlarını yatıştırmak için ilaç olarak kullanılır.

Ne olduğu

  • Eksfoliyant: Eksfoliyantlar ölü cilt hücrelerinin giderilmesine yardımcı olur ve gözenekleri açmaya, pürüzlü cildi yumuşatmaya ve cildin nemini artırmaya yardımcı olabilir.

Faydalar

  • Akne Savaşçısı
  • Yağlı Ciltler İçin İyi: Yağlı Cilt genetiğiniz tarafından belirlenir, ancak stres seviyeleri, değişen hormonal seviyeler ve nem gibi faktörlerden de etkilenebilir.

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emici
  • Kozmetik Renklendirici
  • Aşındırıcı
  • Yapışma önleyici
  • Hacim
  • Opa CI Fying

CosIng verisi

  • CosIng ID: 34795
  • INCI: KAOLIN
  • INN: kaolin
  • CAS: 1332-58-7
  • EC: 310-194-1

Sık sorulan sorular

Kaolin nedir?
Kaolin bir kildir. Yağ kontrolü ve gözenekleri en aza indirmeye yardımcı olmak için kullanılır. Diğer killer gibi, kaolin de fazla sebum veya yağı emme yeteneğine sahiptir. Bu, gözenekleri temizlemeye ve cildi matlaştırmaya yardımcı olabilir. Bazı kaolin türleri peeling özelliklerine sahip olabilir. Kaoline su eklendiğinde, küçük aşındırıcı parçacıklar içeren bir macun haline gelir. Çoğu kaolin beyaz renktedir, ancak nereden geldiğine bağlı olarak pembe/turuncu/kırmızı olabilir. “Kaolin” adı “Gaoling” adlı bir Çin köyünden geliyor. Kaolin kili, kaolinit bakımından zengin kayalardan gelir. Min…
Kaolin faydaları nelerdir?
Kaolin şu faydalarla ilişkilendirilir: Akne Savaşçısı; Yağlı Ciltler İçin İyi: Yağlı Cilt genetiğiniz tarafından belirlenir, ancak stres seviyeleri, değişen hormonal seviyeler ve nem gibi faktörlerden de etkilenebilir..
Kaolin gözenek tıkar mı?
Kaolin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Kaolin mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Kaolin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Kaolin hamilelikte kullanılabilir mi?
Kaolin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 1812 ürünü gör

Kaynaklar