PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Juniperus Oxycedrus Ağaç Yağı

Juniperus Oxycedrus Wood Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 9 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Cade esansiyel yağı, ürünlere dumanlı ve odunsu bir koku eklemek için kullanılır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Parfümleme
  • Tonik

CosIng verisi

  • CosIng ID: 57808
  • INCI: JUNIPERUS OXYCEDRUS WOOD OIL
  • CAS: 90046-02-9
  • EC: 289-969-0

Sık sorulan sorular

Juniperus Oxycedrus Ağaç Yağı nedir?
Cade esansiyel yağı, ürünlere dumanlı ve odunsu bir koku eklemek için kullanılır.
Juniperus Oxycedrus Ağaç Yağı gözenek tıkar mı?
Juniperus Oxycedrus Ağaç Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Juniperus Oxycedrus Ağaç Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Juniperus Oxycedrus Ağaç Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Juniperus Oxycedrus Ağaç Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Juniperus Oxycedrus Ağaç Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.