PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Juniperus Mexicana Yağı

Juniperus Mexicana Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 175 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Juniperus Mexicana Yağı bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 57751
  • INCI: JUNIPERUS MEXICANA OIL
  • CAS: 68990-83-0
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Juniperus Mexicana Yağı nedir?
Juniperus Mexicana Yağı bir yağdır.
Juniperus Mexicana Yağı gözenek tıkar mı?
Juniperus Mexicana Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Juniperus Mexicana Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Juniperus Mexicana Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Juniperus Mexicana Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Juniperus Mexicana Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 175 ürünü gör