Juniperus Communis Ağaç Yağı
Juniperus Communis Wood Oil
%0 kullanıcı beğeniyor · 16 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Juniperus Communis Wood Oil bir kokudur ve bir yağdır.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Parfümleme
CosIng verisi
- CosIng ID: 41445
- INCI: JUNIPERUS COMMUNIS WOOD OIL
- CAS: 84603-69-0
- EC: 283-268-3
Sık sorulan sorular
- Juniperus Communis Ağaç Yağı nedir?
- Juniperus Communis Wood Oil bir kokudur ve bir yağdır.
- Juniperus Communis Ağaç Yağı gözenek tıkar mı?
- Juniperus Communis Ağaç Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Juniperus Communis Ağaç Yağı mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Juniperus Communis Ağaç Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Juniperus Communis Ağaç Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
- Juniperus Communis Ağaç Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Maria Åkerberg Saç Kremi Enerji Saç Modelleri · 5.0/5 (1)
- Christopher's Original Formulas BF&C Şampuan Şampuanlar · 5.0/5 (1)
- Amoveo Cosmetics Portakal Mango Temizleme Jeli Makyaj Temizleyiciler · 5.0/5 (1)