Juniperus Communis Ağaç Özü
Juniperus Communis Wood Extract
%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Juniperus Communis Wood Extract bir kokudur.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Parfümleme
CosIng verisi
- CosIng ID: 41444
- INCI: JUNIPERUS COMMUNIS WOOD EXTRACT
- CAS: 84603-69-0
- EC: 283-268-3
Sık sorulan sorular
- Juniperus Communis Ağaç Özü nedir?
- Juniperus Communis Wood Extract bir kokudur.
- Juniperus Communis Ağaç Özü gözenek tıkar mı?
- Juniperus Communis Ağaç Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Juniperus Communis Ağaç Özü mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Juniperus Communis Ağaç Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Juniperus Communis Ağaç Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
- Juniperus Communis Ağaç Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Sativa Pürüzsüzleştirici Yüz Kremi №20 Gündüz Nemlendiriciler · 5.0/5 (1)
- Natura Siberica Sauna & Spa Kalın Daurian Vücut Yağı Vücut Yağları · 5.0/5 (1)
- Woda European Natural Skin Care Temiz Cilt Toneri Tonerler · 5.0/5 (1)