PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Juniperus Communis Meyve Yağı

Juniperus Communis Fruit Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 74 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Juniperus Communis Meyve Yağı bir kokudur ve bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Parfümleme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 77977
  • INCI: JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL
  • CAS: 8002-68-4 / 73049-62-4 / 84603-69-0
  • EC: - / - / 283-268-3

Sık sorulan sorular

Juniperus Communis Meyve Yağı nedir?
Juniperus Communis Meyve Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
Juniperus Communis Meyve Yağı gözenek tıkar mı?
Juniperus Communis Meyve Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Juniperus Communis Meyve Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Juniperus Communis Meyve Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Juniperus Communis Meyve Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Juniperus Communis Meyve Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 74 ürünü gör