PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Juniperus Communis Meyve Özü

Juniperus Communis Fruit Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 87 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Juniperus Communis Meyve Özü bir kokudur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 77976
  • INCI: JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT EXTRACT
  • CAS: 84603-69-0
  • EC: 283-268-3

Sık sorulan sorular

Juniperus Communis Meyve Özü nedir?
Juniperus Communis Meyve Özü bir kokudur.
Juniperus Communis Meyve Özü gözenek tıkar mı?
Juniperus Communis Meyve Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Juniperus Communis Meyve Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Juniperus Communis Meyve Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Juniperus Communis Meyve Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Juniperus Communis Meyve Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 87 ürünü gör