PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

İzostearil Alkol

Isostearyl Alcohol

%8 kullanıcı beğeniyor · 144 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Bir tür yağlı alkol. Yağ Alkolleri çoğunlukla yumuşatıcı olarak veya bir ürünü kalınlaştırmak için kullanılır. Genellikle doğal yağ ve yağlardan elde edilirler ve bu nedenle geleneksel alkollerle aynı kurutma veya tahriş edici etkiye sahip değildirler.

Ne olduğu

  • Yağlı Alkol: Yağ alkolleri hassas cilde sahip olanlarda çatlaklara ve/veya tıkanmış gözeneklere neden olabilir.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
  • Viskozite Kontrolü
İzostearil Alkol kimyasal yapısı
C18H38O

CosIng verisi

  • CosIng ID: 34752
  • INCI: ISOSTEARYL ALCOHOL
  • CAS: 27458-93-1
  • EC: 248-470-8

Sık sorulan sorular

İzostearil Alkol nedir?
Bir tür yağlı alkol. Yağ Alkolleri çoğunlukla yumuşatıcı olarak veya bir ürünü kalınlaştırmak için kullanılır. Genellikle doğal yağ ve yağlardan elde edilirler ve bu nedenle geleneksel alkollerle aynı kurutma veya tahriş edici etkiye sahip değildirler.
İzostearil Alkol gözenek tıkar mı?
İzostearil Alkol gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
İzostearil Alkol mantar aknesi için uygun mu?
Evet, İzostearil Alkol mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
İzostearil Alkol hamilelikte kullanılabilir mi?
İzostearil Alkol hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 144 ürünü gör

Kaynaklar