İzostearamidopropil etilmorfolinyum etosülfat
Isostearamidopropyl Ethylmorpholinium Ethosulfate
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
İzostearamidopropil Etilmorfolinyum Etosülfat bir tür sülfattır.
Ne olduğu
- Sülfat: Sülfatlar, esas olarak cilt bakımında temizlik maddesi olarak kullanılan bir tuz türüdür.
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Antistatik
- Saç Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 34729
- INCI: ISOSTEARAMIDOPROPYL ETHYLMORPHOLINIUM ETHOSULFATE
Sık sorulan sorular
- İzostearamidopropil etilmorfolinyum etosülfat nedir?
- İzostearamidopropil Etilmorfolinyum Etosülfat bir tür sülfattır.
- İzostearamidopropil etilmorfolinyum etosülfat gözenek tıkar mı?
- İzostearamidopropil etilmorfolinyum etosülfat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- İzostearamidopropil etilmorfolinyum etosülfat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, İzostearamidopropil etilmorfolinyum etosülfat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- İzostearamidopropil etilmorfolinyum etosülfat hamilelikte kullanılabilir mi?
- İzostearamidopropil etilmorfolinyum etosülfat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.