PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

İzopropilidengliserol

Isopropylideneglycerol

%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Isopropylideneglycerol için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

İzopropilidengliserol kimyasal yapısı
C6H12O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 89054
  • INCI: ISOPROPYLIDENEGLYCEROL
  • CAS: 100-79-8
  • EC: 202-888-7

Sık sorulan sorular

İzopropilidengliserol nedir?
Henüz Isopropylideneglycerol için bir açıklamamız yok.
İzopropilidengliserol gözenek tıkar mı?
İzopropilidengliserol gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
İzopropilidengliserol mantar aknesi için uygun mu?
Evet, İzopropilidengliserol mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
İzopropilidengliserol hamilelikte kullanılabilir mi?
İzopropilidengliserol hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler