PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

İzopropilsikloheksanol

Isopropylcyclohexanol

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

İzopropilsikloheksanol bir kokudur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme
İzopropilsikloheksanol kimyasal yapısı
C9H18O

CosIng verisi

  • CosIng ID: 39694
  • INCI: ISOPROPYLCYCLOHEXANOL
  • CAS: 4621-04-9
  • EC: 225-035-0

Sık sorulan sorular

İzopropilsikloheksanol nedir?
İzopropilsikloheksanol bir kokudur.
İzopropilsikloheksanol gözenek tıkar mı?
İzopropilsikloheksanol gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
İzopropilsikloheksanol mantar aknesi için uygun mu?
Evet, İzopropilsikloheksanol mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
İzopropilsikloheksanol hamilelikte kullanılabilir mi?
İzopropilsikloheksanol hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler