İzopropilakrilamid
Isopropylacrylamide
%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Isopropylacrylamide için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Bildirilmedi
CosIng verisi
- CosIng ID: 97349
- INCI: ISOPROPYLACRYLAMIDE
- CAS: 2210-25-5
- EC: 218-638-5
Sık sorulan sorular
- İzopropilakrilamid nedir?
- Henüz Isopropylacrylamide için bir açıklamamız yok.
- İzopropilakrilamid gözenek tıkar mı?
- İzopropilakrilamid gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- İzopropilakrilamid mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, İzopropilakrilamid mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- İzopropilakrilamid hamilelikte kullanılabilir mi?
- İzopropilakrilamid hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Fordays Favone Makyaj Kilidi Sisi Sprey ve Tozların Ayarlanması · 5.0/5 (1)