İzopropil-Tetrametil-Dioksan
Isopropyl-Tetramethyl-Dioxane
%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
İzopropil-Tetrametil-Dioksan bir kokudur.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Parfümleme
CosIng verisi
- CosIng ID: 39743
- INCI: ISOPROPYL-TETRAMETHYL-DIOXANE
- CAS: 61920-45-4
- EC: 263-322-2
Sık sorulan sorular
- İzopropil-Tetrametil-Dioksan nedir?
- İzopropil-Tetrametil-Dioksan bir kokudur.
- İzopropil-Tetrametil-Dioksan gözenek tıkar mı?
- İzopropil-Tetrametil-Dioksan gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- İzopropil-Tetrametil-Dioksan mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, İzopropil-Tetrametil-Dioksan mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- İzopropil-Tetrametil-Dioksan hamilelikte kullanılabilir mi?
- İzopropil-Tetrametil-Dioksan hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.