İzopropil Shea Butterate
Isopropyl Shea Butterate
%0 kullanıcı beğeniyor · 5 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Isopropyl Shea Butterate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Yumuşatıcı
- Cilt Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 94851
- INCI: ISOPROPYL SHEA BUTTERATE
Sık sorulan sorular
- İzopropil Shea Butterate nedir?
- Henüz Isopropyl Shea Butterate için bir açıklamamız yok.
- İzopropil Shea Butterate gözenek tıkar mı?
- İzopropil Shea Butterate gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- İzopropil Shea Butterate mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, İzopropil Shea Butterate mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- İzopropil Shea Butterate hamilelikte kullanılabilir mi?
- İzopropil Shea Butterate hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.