PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

İzopropil PCA

Isopropyl PCA

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Isopropyl PCA için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Nemlendirici
İzopropil PCA kimyasal yapısı
C8H13NO3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 82521
  • INCI: ISOPROPYL PCA
  • CAS: 85136-11-4
  • EC: -

Sık sorulan sorular

İzopropil PCA nedir?
Henüz Isopropyl PCA için bir açıklamamız yok.
İzopropil PCA gözenek tıkar mı?
İzopropil PCA gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
İzopropil PCA mantar aknesi için uygun mu?
Evet, İzopropil PCA mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
İzopropil PCA hamilelikte kullanılabilir mi?
İzopropil PCA hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler