PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

İzopropil Oleat

Isopropyl Oleate

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Isopropyl Oleate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
  • Bağlama
İzopropil Oleat kimyasal yapısı
C21H40O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 34700
  • INCI: ISOPROPYL OLEATE
  • CAS: 112-11-8
  • EC: 203-935-4

Sık sorulan sorular

İzopropil Oleat nedir?
Henüz Isopropyl Oleate için bir açıklamamız yok.
İzopropil Oleat gözenek tıkar mı?
İzopropil Oleat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
İzopropil Oleat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, İzopropil Oleat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
İzopropil Oleat hamilelikte kullanılabilir mi?
İzopropil Oleat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler