İzopropil-Metilsikloheksil Asetat
Isopropyl-Methylcyclohexyl Acetate
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
İzopropil-Metilsikloheksil Asetat bir kokudur.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Parfümleme
CosIng verisi
- CosIng ID: 39723
- INCI: ISOPROPYL-METHYLCYCLOHEXYL ACETATE
- CAS: 26252-11-9
- EC: 247-546-8
Sık sorulan sorular
- İzopropil-Metilsikloheksil Asetat nedir?
- İzopropil-Metilsikloheksil Asetat bir kokudur.
- İzopropil-Metilsikloheksil Asetat gözenek tıkar mı?
- İzopropil-Metilsikloheksil Asetat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- İzopropil-Metilsikloheksil Asetat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, İzopropil-Metilsikloheksil Asetat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- İzopropil-Metilsikloheksil Asetat hamilelikte kullanılabilir mi?
- İzopropil-Metilsikloheksil Asetat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.