PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

İzopropil Linoleat

Isopropyl Linoleate

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✕ Gözenek tıkayıcı (komedojenik 4/5)
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

İzopropil Linoleat akne eğilimli ciltler için kötü olabilir.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

  • Akneye neden olabilir: Yaygın akne Akne vulgaris olarak bilinir. Akne, cilt folikülleri sebum, saç, cilt hücreleri veya yağlar tarafından tıkandığında oluşur. Birkaç sivilce türü vardır: beyaz noktalar, siyah noktalar, papüller, püstüller, nodüller ve kistler.

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
  • Bağlama
İzopropil Linoleat kimyasal yapısı
C21H38O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 34697
  • INCI: ISOPROPYL LINOLEATE
  • CAS: 22882-95-7
  • EC: 245-289-6

Sık sorulan sorular

İzopropil Linoleat nedir?
İzopropil Linoleat akne eğilimli ciltler için kötü olabilir.
İzopropil Linoleat hangi ciltlere uygun değil?
İzopropil Linoleat için bilinen endişeler: Akneye neden olabilir: Yaygın akne Akne vulgaris olarak bilinir. Akne, cilt folikülleri sebum, saç, cilt hücreleri veya yağlar tarafından tıkandığında oluşur. Birkaç sivilce türü vardır: beyaz noktalar, siyah noktalar, papüller, püstüller, nodüller ve kistler..
İzopropil Linoleat gözenek tıkar mı?
Evet, İzopropil Linoleat gözenek tıkayıcı olarak bilinir (komedojenik puanı 4/5).
İzopropil Linoleat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, İzopropil Linoleat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
İzopropil Linoleat hamilelikte kullanılabilir mi?
İzopropil Linoleat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler