PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

İzopropil Jojobat

Isopropyl Jojobate

%0 kullanıcı beğeniyor · 14 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Isopropyl Jojobate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 34694
  • INCI: ISOPROPYL JOJOBATE

Sık sorulan sorular

İzopropil Jojobat nedir?
Henüz Isopropyl Jojobate için bir açıklamamız yok.
İzopropil Jojobat gözenek tıkar mı?
İzopropil Jojobat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
İzopropil Jojobat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, İzopropil Jojobat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
İzopropil Jojobat hamilelikte kullanılabilir mi?
İzopropil Jojobat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler