Isooctyl Thioglycolate
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
We don't have a description for Isooctyl Thioglycolate yet.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Hair Waving Or Straightening
CosIng verisi
- CosIng ID: 34671
- INCI: ISOOCTYL THIOGLYCOLATE
- CAS: 25103-09-7
- EC: 246-613-9
Sık sorulan sorular
- Isooctyl Thioglycolate nedir?
- We don't have a description for Isooctyl Thioglycolate yet.
- Isooctyl Thioglycolate gözenek tıkar mı?
- Isooctyl Thioglycolate gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Isooctyl Thioglycolate mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Isooctyl Thioglycolate mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Isooctyl Thioglycolate hamilelikte kullanılabilir mi?
- Isooctyl Thioglycolate hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.