İzooktil Polihidroksistearat
Isooctyl Polyhydroxystearate
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Isooctyl Polyhydroxystearate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Yumuşatıcı
- Cilt Bakımı
- Saç Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 89728
- INCI: ISOOCTYL POLYHYDROXYSTEARATE
- CAS: 1338072-10-8
Sık sorulan sorular
- İzooktil Polihidroksistearat nedir?
- Henüz Isooctyl Polyhydroxystearate için bir açıklamamız yok.
- İzooktil Polihidroksistearat gözenek tıkar mı?
- İzooktil Polihidroksistearat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- İzooktil Polihidroksistearat mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, İzooktil Polihidroksistearat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- İzooktil Polihidroksistearat hamilelikte kullanılabilir mi?
- İzooktil Polihidroksistearat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.