PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

İzomerize Aspir Asit

Isomerized Safflower Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 21 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Isomerized Safflower Acid için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Ağız Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 56747
  • INCI: ISOMERIZED SAFFLOWER ACID
  • CAS: 121250-47-3

Sık sorulan sorular

İzomerize Aspir Asit nedir?
Henüz Isomerized Safflower Acid için bir açıklamamız yok.
İzomerize Aspir Asit gözenek tıkar mı?
İzomerize Aspir Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
İzomerize Aspir Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, İzomerize Aspir Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
İzomerize Aspir Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
İzomerize Aspir Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler