PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

İzomalt

Isomalt

%0 kullanıcı beğeniyor · 171 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Isomalt için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Nemlendirici
İzomalt kimyasal yapısı
C12H24O11

CosIng verisi

  • CosIng ID: 34665
  • INCI: ISOMALT
  • CAS: 64519-82-0

Sık sorulan sorular

İzomalt nedir?
Henüz Isomalt için bir açıklamamız yok.
İzomalt gözenek tıkar mı?
İzomalt gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
İzomalt mantar aknesi için uygun mu?
Evet, İzomalt mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
İzomalt hamilelikte kullanılabilir mi?
İzomalt hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 171 ürünü gör