PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

İzolösin

Isoleucine

%100 kullanıcı beğeniyor · 835 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

İzolösin, cilt bariyerimizi güçlendirmeye yardımcı olan bir amino asittir. Bu amino asit vücut için protein oluşturmada rol oynar. Eğlenceli gerçek: İzolösin et, balık, süt ürünleri, baklagiller ve kuruyemişlerde bulunur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Antistatik
  • Saç Bakımı
İzolösin kimyasal yapısı
C6H13NO2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 34662
  • INCI: ISOLEUCINE
  • INN: isoleucine
  • CAS: 73-32-5 / 443-79-8
  • EC: 200-798-2 / 207-139-8

Sık sorulan sorular

İzolösin nedir?
İzolösin, cilt bariyerimizi güçlendirmeye yardımcı olan bir amino asittir. Bu amino asit vücut için protein oluşturmada rol oynar. Eğlenceli gerçek: İzolösin et, balık, süt ürünleri, baklagiller ve kuruyemişlerde bulunur.
İzolösin gözenek tıkar mı?
İzolösin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
İzolösin mantar aknesi için uygun mu?
Evet, İzolösin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
İzolösin hamilelikte kullanılabilir mi?
İzolösin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 835 ürünü gör

Kaynaklar