PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

İzododekan

Isododecane

%34 kullanıcı beğeniyor · 2.014 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

İzododekan bir koku, yumuşatıcı ve çözücüdür. Yumuşatıcı olarak cildinizin yumuşak ve nemli kalmasına yardımcı olur. Yumuşatıcılar nemi cildinize hapsetmeye yardımcı olur. İzododekanın bir çözücü olarak rolü, onu harika bir doku arttırıcı yapar. Cilde pürüzsüz bir şekilde yayılır ve geride yapışkan bir his bırakmaz. İzododekan ayrıca makyaj ürünlerinde renk transferini önlemeye yardımcı olur. İzododekan cilde emilmez.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Çözücü
  • Parfümleme
İzododekan kimyasal yapısı
C12H26

CosIng verisi

  • CosIng ID: 34648
  • INCI: ISODODECANE
  • CAS: 31807-55-3 / 93685-81-5 / 13475-82-6
  • EC: 250-816-8 / 297-629-8 / 236-757-0

Sık sorulan sorular

İzododekan nedir?
İzododekan bir koku, yumuşatıcı ve çözücüdür. Yumuşatıcı olarak cildinizin yumuşak ve nemli kalmasına yardımcı olur. Yumuşatıcılar nemi cildinize hapsetmeye yardımcı olur. İzododekanın bir çözücü olarak rolü, onu harika bir doku arttırıcı yapar. Cilde pürüzsüz bir şekilde yayılır ve geride yapışkan bir his bırakmaz. İzododekan ayrıca makyaj ürünlerinde renk transferini önlemeye yardımcı olur. İzododekan cilde emilmez.
İzododekan gözenek tıkar mı?
İzododekan gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
İzododekan mantar aknesi için uygun mu?
Evet, İzododekan mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
İzododekan hamilelikte kullanılabilir mi?
İzododekan hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 2014 ürünü gör

Kaynaklar