PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

İzodesil Salisilat

Isodecyl Salicylate

%0 kullanıcı beğeniyor · 17 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Isodecyl Salicylate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Antistatik
İzodesil Salisilat kimyasal yapısı
C17H26O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 34645
  • INCI: ISODECYL SALICYLATE
  • CAS: 85252-25-1
  • EC: 286-542-0

Sık sorulan sorular

İzodesil Salisilat nedir?
Henüz Isodecyl Salicylate için bir açıklamamız yok.
İzodesil Salisilat gözenek tıkar mı?
İzodesil Salisilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
İzodesil Salisilat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, İzodesil Salisilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
İzodesil Salisilat hamilelikte kullanılabilir mi?
İzodesil Salisilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler