PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Isochrysis Galbana Özü

Isochrysis Galbana Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 27 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Isochrysis Galbana Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 90503
  • INCI: ISOCHRYSIS GALBANA EXTRACT
  • CAS: 1190414-92-6

Sık sorulan sorular

Isochrysis Galbana Özü nedir?
Henüz Isochrysis Galbana Extract için bir açıklamamız yok.
Isochrysis Galbana Özü gözenek tıkar mı?
Isochrysis Galbana Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Isochrysis Galbana Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Isochrysis Galbana Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Isochrysis Galbana Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Isochrysis Galbana Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler