PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

İzobütilparaben

Isobutylparaben

%2 kullanıcı beğeniyor · 58 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

İzobutylparaben bir parabendir. Kuru ciltler için kötü olabilir.

Ne olduğu

  • Paraben: Parabenler, raf ömrünü korumak ve ürünlerde bakteri üremesini önlemek için bir tür koruyucudur.

Faydalar

—

Endişeler

  • Kuru Cildi Kötüleştirebilir: Kuru cilt genellikle kızarıklık, kaşıntı, gerginlik, dökülme, soyulma ve çatlama ile karakterizedir. Kuruluk çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir: genetik, aşırı peeling, iklim, diyet, yaş ve cilt koşulları.

Fonksiyonlar

  • Antimikrobiyal
İzobütilparaben kimyasal yapısı
C11H14O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 34612
  • INCI: ISOBUTYLPARABEN
  • CAS: 4247-02-3
  • EC: 224-208-8

Sık sorulan sorular

İzobütilparaben nedir?
İzobutylparaben bir parabendir. Kuru ciltler için kötü olabilir.
İzobütilparaben hangi ciltlere uygun değil?
İzobütilparaben için bilinen endişeler: Kuru Cildi Kötüleştirebilir: Kuru cilt genellikle kızarıklık, kaşıntı, gerginlik, dökülme, soyulma ve çatlama ile karakterizedir. Kuruluk çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir: genetik, aşırı peeling, iklim, diyet, yaş ve cilt koşulları..
İzobütilparaben gözenek tıkar mı?
İzobütilparaben gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
İzobütilparaben mantar aknesi için uygun mu?
Evet, İzobütilparaben mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
İzobütilparaben hamilelikte kullanılabilir mi?
İzobütilparaben hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 16 ürünü gör