PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

İzobütil Benzoat

Isobutyl Benzoate

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✕ Parfüm / koku bileşeni
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Tahriş riski 2/5
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

İzobütil Benzoat bir kokudur ve bir koruyucudur.

Ne olduğu

  • Koku: Kokular, cilt bakımınızdaki kötü kokuları nötralize eden veya bir ürünün güzel kokmasını sağlamak için kullanılan bileşenlerdir. Kokular 3 formda gelir: sentetik, doğal veya uçucu yağlar.
  • Koruyucu

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme
  • Koruyucu
  • Çözücü
İzobütil Benzoat kimyasal yapısı
C11H14O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 34602
  • INCI: ISOBUTYL BENZOATE
  • CAS: 120-50-3
  • EC: 204-401-3

Sık sorulan sorular

İzobütil Benzoat nedir?
İzobütil Benzoat bir kokudur ve bir koruyucudur.
İzobütil Benzoat gözenek tıkar mı?
İzobütil Benzoat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
İzobütil Benzoat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, İzobütil Benzoat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
İzobütil Benzoat hamilelikte kullanılabilir mi?
İzobütil Benzoat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.