PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

İzoamil Asetat

Isoamyl Acetate

%0 kullanıcı beğeniyor · 6 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Isoamyl Acetate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Çözücü
İzoamil Asetat kimyasal yapısı
C7H14O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 76810
  • INCI: ISOAMYL ACETATE
  • CAS: 123-92-2
  • EC: 204-662-3

Sık sorulan sorular

İzoamil Asetat nedir?
Henüz Isoamyl Acetate için bir açıklamamız yok.
İzoamil Asetat gözenek tıkar mı?
İzoamil Asetat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
İzoamil Asetat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, İzoamil Asetat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
İzoamil Asetat hamilelikte kullanılabilir mi?
İzoamil Asetat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler