Iris Germanica Florentina Kök Yağı
Iris Germanica Florentina Root Oil
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Iris Germanica Florentina Kök Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Parfümleme
CosIng verisi
- CosIng ID: 40305
- INCI: IRIS GERMANICA FLORENTINA ROOT OIL
- CAS: 90045-89-9
- EC: 289-954-9
Sık sorulan sorular
- Iris Germanica Florentina Kök Yağı nedir?
- Iris Germanica Florentina Kök Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
- Iris Germanica Florentina Kök Yağı gözenek tıkar mı?
- Iris Germanica Florentina Kök Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Iris Germanica Florentina Kök Yağı mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Iris Germanica Florentina Kök Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Iris Germanica Florentina Kök Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
- Iris Germanica Florentina Kök Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.