PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

İnülin Lauril Karbamat

Inulin Lauryl Carbamate

%0 kullanıcı beğeniyor · 213 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Inulin Lauryl Carbamate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsiyon Stabilizasyon
  • Yüzey aktif madde
İnülin Lauril Karbamat kimyasal yapısı
C31H59NO18

CosIng verisi

  • CosIng ID: 56724
  • INCI: INULIN LAURYL CARBAMATE
  • CAS: 478483-27-1

Sık sorulan sorular

İnülin Lauril Karbamat nedir?
Henüz Inulin Lauryl Carbamate için bir açıklamamız yok.
İnülin Lauril Karbamat gözenek tıkar mı?
İnülin Lauril Karbamat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
İnülin Lauril Karbamat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, İnülin Lauril Karbamat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
İnülin Lauril Karbamat hamilelikte kullanılabilir mi?
İnülin Lauril Karbamat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 213 ürünü gör