PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

İnülin

Inulin

%97 kullanıcı beğeniyor · 624 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

İnülin, prebiyotik ve antioksidan özelliklere sahip bir polisakkarittir (karbonhidrat). İnülinin çoğunluğu hindibadan elde edilir, ancak sarımsak, soğan, kuşkonmaz ve şeker kamışı gibi diğer bitkilerden de elde edilebilir. Araştırmalar, inülinin topikal olarak uygulandığında cildinizin doğal mikrobiyotasını kontrol etmeye yardımcı olabileceğini gösteriyor. İnülinin antioksidan potansiyeli kaynağa bağlı olarak değişir.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 56723
  • INCI: INULIN
  • CAS: 9005-80-5
  • EC: 232-684-3

Sık sorulan sorular

İnülin nedir?
İnülin, prebiyotik ve antioksidan özelliklere sahip bir polisakkarittir (karbonhidrat). İnülinin çoğunluğu hindibadan elde edilir, ancak sarımsak, soğan, kuşkonmaz ve şeker kamışı gibi diğer bitkilerden de elde edilebilir. Araştırmalar, inülinin topikal olarak uygulandığında cildinizin doğal mikrobiyotasını kontrol etmeye yardımcı olabileceğini gösteriyor. İnülinin antioksidan potansiyeli kaynağa bağlı olarak değişir.
İnülin gözenek tıkar mı?
İnülin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
İnülin mantar aknesi için uygun mu?
Evet, İnülin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
İnülin hamilelikte kullanılabilir mi?
İnülin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 624 ürünü gör

Kaynaklar