PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Hypericum Perforatum Yağı

Hypericum Perforatum Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 30 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Hypericum Perforatum Yağı bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 34558
  • INCI: HYPERICUM PERFORATUM OIL
  • CAS: 68917-49-7 / 84082-80-4
  • EC: - / 282-026-4

Sık sorulan sorular

Hypericum Perforatum Yağı nedir?
Hypericum Perforatum Yağı bir yağdır.
Hypericum Perforatum Yağı gözenek tıkar mı?
Hypericum Perforatum Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Hypericum Perforatum Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Hypericum Perforatum Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Hypericum Perforatum Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Hypericum Perforatum Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 30 ürünü gör