PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Hyacinthus Orientalis Özü

Hyacinthus Orientalis Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 83 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Hyacinthus Orientalis Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Tonik

CosIng verisi

  • CosIng ID: 76422
  • INCI: HYACINTHUS ORIENTALIS EXTRACT
  • CAS: 94333-75-2
  • EC: 305-055-7

Sık sorulan sorular

Hyacinthus Orientalis Özü nedir?
Henüz Hyacinthus Orientalis Extract için bir açıklamamız yok.
Hyacinthus Orientalis Özü gözenek tıkar mı?
Hyacinthus Orientalis Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Hyacinthus Orientalis Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Hyacinthus Orientalis Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Hyacinthus Orientalis Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Hyacinthus Orientalis Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 83 ürünü gör