Hippophae Rhamnoides Meyve Özü
Hippophae Rhamnoides Fruit Extract
%95 kullanıcı beğeniyor · 445 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Hippophae Rhamnoides Meyve Özü, deniz dikeni meyvesinden gelir. Bu meyve Asya'ya özgüdür ve yüzyıllardır geleneksel tıpta kullanılmaktadır. Deniz dikeni meyvesi karotenoidler, palmitik asit, palmitoleik asit, C Vitamini, linoleik asit ve E vitamini içerir. Deniz dikeni meyvesinin besleyici içeriği cildi nemlendirmeye ve beslemeye yardımcı olur. 2018'de yapılan bir araştırma, deniz dikeninin anti-enflamatuar özelliği nedeniyle UV hasarını hafifletmeye yardımcı olabileceğini buldu. Ancak güneş kreminizin yerini almamalıdır. Karotenoidler ve E Vitamini cildinizin doğal bariyerini beslemeye yardımcı olur. Bu bariyer cildinizi korur ve sıkı ciltten sorumludur. Antioksidan özellikleri nedeniyle, deniz dikeni meyvesi yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olabilir. Antioksidanlar, kararsız serbest radikal moleküllerle veya cilt hücrelerinize zarar verebilecek moleküllerle savaşmaya yardımcı olur.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Cilt Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 56384
- INCI: HIPPOPHAE RHAMNOIDES FRUIT EXTRACT
- CAS: 90106-68-6
- EC: 290-292-8
Sık sorulan sorular
- Hippophae Rhamnoides Meyve Özü nedir?
- Hippophae Rhamnoides Meyve Özü, deniz dikeni meyvesinden gelir. Bu meyve Asya'ya özgüdür ve yüzyıllardır geleneksel tıpta kullanılmaktadır. Deniz dikeni meyvesi karotenoidler, palmitik asit, palmitoleik asit, C Vitamini, linoleik asit ve E vitamini içerir. Deniz dikeni meyvesinin besleyici içeriği cildi nemlendirmeye ve beslemeye yardımcı olur. 2018'de yapılan bir araştırma, deniz dikeninin anti-enflamatuar özelliği nedeniyle UV hasarını hafifletmeye yardımcı olabileceğini buldu. Ancak güneş kreminizin yerini almamalıdır. Karotenoidler ve E Vitamini cildinizin doğal bariyerini beslemeye yardı…
- Hippophae Rhamnoides Meyve Özü gözenek tıkar mı?
- Hippophae Rhamnoides Meyve Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Hippophae Rhamnoides Meyve Özü mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Hippophae Rhamnoides Meyve Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Hippophae Rhamnoides Meyve Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
- Hippophae Rhamnoides Meyve Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- APLB Glutatyon Niasinamid Yüz Kremi Genel Nemlendiriciler · 5.0/5 (2)
- APLB Hyaluronik Asit Seramid HA B5 Yüz Kremi Genel Nemlendiriciler · 5.0/5 (1)
- APLB Glutatyon Ampul Serumu Ampuller · 5.0/5 (1)
- BeginS Vita Temizleme Serumu Serumlar · 5.0/5 (1)
- APLB Üre Hyaluronik Asit Yüz Kremi Genel Nemlendiriciler · 5.0/5 (1)
- Dinsee Premium Vegan Aktivite Güneş Koruyucu SPF 50+ Güneşten koruyucular · 5.0/5 (1)
- Lebelage Günlük Maske Paketi Yaprak Maskeleri · 5.0/5 (1)
- TPSY Flush Allık Kızarıklıklar · 5.0/5 (1)
- Youlief Suya Dayanıklı Güneş Ekranı SPF 50+ Güneşten koruyucular · 5.0/5 (1)
- Badger Kakao Yağı Dudak Balsamı Dudak Nemlendiricileri · 5.0/5 (1)
- Patchology Moodmask Just Let It Glow Sayfa Maskesi Yaprak Maskeleri · 5.0/5 (1)
- Qurez Matlaştırıcı Mineral Güneş Koruyucu SPF 30 PA+++ Güneşten koruyucular · 5.0/5 (1)
Kaynaklar
- Abundance of active ingredients in sea-buckthorn oil
- The Effect of Sea Buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) Seed Oil on UV-Induced Changes in Lipid Metabolism of Human Skin Cells
- Sea buckthorn extract in the treatment of psoriasis
- Phytosterols: From Preclinical Evidence to Potential Clinical Applications
- Wide Spectrum of Active Compounds in Sea Buckthorn (Hippophae rhamnoides) for Disease Prevention and Food Production