PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Hippophae Rhamnoides Özü

Hippophae Rhamnoides Extract

%97 kullanıcı beğeniyor · 150 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Hippophae Rhamnoides Ekstresi, deniz dikeni bitkisinden gelir. Deniz dikeni bitkisi karotenoidler, palmitik asit, palmitoleik asit, C Vitamini, linoleik asit ve E vitamini içerir. Ekstraktın bileşimi (ve faydaları) bitkinin hangi bölümünden geldiğine bağlı olacaktır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 76403
  • INCI: HIPPOPHAE RHAMNOIDES EXTRACT
  • CAS: 90106-68-6
  • EC: 290-292-8

Sık sorulan sorular

Hippophae Rhamnoides Özü nedir?
Hippophae Rhamnoides Ekstresi, deniz dikeni bitkisinden gelir. Deniz dikeni bitkisi karotenoidler, palmitik asit, palmitoleik asit, C Vitamini, linoleik asit ve E vitamini içerir. Ekstraktın bileşimi (ve faydaları) bitkinin hangi bölümünden geldiğine bağlı olacaktır.
Hippophae Rhamnoides Özü gözenek tıkar mı?
Hippophae Rhamnoides Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Hippophae Rhamnoides Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Hippophae Rhamnoides Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Hippophae Rhamnoides Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Hippophae Rhamnoides Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 150 ürünü gör

Kaynaklar