PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Hippophae Rhamnoides Asit

Hippophae Rhamnoides Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 14 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Hippophae Rhamnoides Acid için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Emülsiyon Stabilizasyon
  • Cilt Bakımı
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 97270
  • INCI: HIPPOPHAE RHAMNOIDES ACID

Sık sorulan sorular

Hippophae Rhamnoides Asit nedir?
Henüz Hippophae Rhamnoides Acid için bir açıklamamız yok.
Hippophae Rhamnoides Asit gözenek tıkar mı?
Hippophae Rhamnoides Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Hippophae Rhamnoides Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Hippophae Rhamnoides Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Hippophae Rhamnoides Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Hippophae Rhamnoides Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 14 ürünü gör