PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Haematococcus Pluvialis Yağı

Haematococcus Pluvialis Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 13 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Haematococcus Pluvialis Yağı bir antioksidandır ve bir yağdır.

Ne olduğu

  • Yağ: Yağ, cilt bakımında sebum üretimini düzenlemeye yardımcı olabilecek hidrofobik (su itici) bir maddedir.
  • Antioksidanlar: Antioksidanlar oksidasyonu veya hücre hasarına yol açan ve yaşlanma belirtilerini düzelttiği, cilt tonunu aydınlatdığı ve bazı antioksidanların kolajeni uyarmaya yardımcı olduğu bulunan kimyasal bir reaksiyonu engeller.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Antioksidanlar

CosIng verisi

  • CosIng ID: 56495
  • INCI: HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS OIL

Sık sorulan sorular

Haematococcus Pluvialis Yağı nedir?
Haematococcus Pluvialis Yağı bir antioksidandır ve bir yağdır.
Haematococcus Pluvialis Yağı gözenek tıkar mı?
Haematococcus Pluvialis Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Haematococcus Pluvialis Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Haematococcus Pluvialis Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Haematococcus Pluvialis Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Haematococcus Pluvialis Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler