PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Gliseril Kaprilat

Glyceryl Caprylate

%44 kullanıcı beğeniyor · 2.900 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Gliseril Kaprilat, hindistan cevizinden elde edilen bir yağ asidi olan gliserin ve kaprilik asitten gelir. Yumuşatıcı ve emülgatör özelliklerine sahiptir. Yumuşatıcı olarak cildinizi nemlendirmeye yardımcı olur. Yumuşatıcılar cildinizde nemi hapsetmek için bir bariyer oluşturarak cildinizin yumuşak ve pürüzsüz kalmasına yardımcı olarak çalışır. Öte yandan, emülgatörler bileşenlerin (yağ ve su gibi) ayrılmasını önler.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Emülsifiye edici
Gliseril Kaprilat kimyasal yapısı
C11H22O4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 34049
  • INCI: GLYCERYL CAPRYLATE
  • CAS: 26402-26-6
  • EC: 247-668-1

Sık sorulan sorular

Gliseril Kaprilat nedir?
Gliseril Kaprilat, hindistan cevizinden elde edilen bir yağ asidi olan gliserin ve kaprilik asitten gelir. Yumuşatıcı ve emülgatör özelliklerine sahiptir. Yumuşatıcı olarak cildinizi nemlendirmeye yardımcı olur. Yumuşatıcılar cildinizde nemi hapsetmek için bir bariyer oluşturarak cildinizin yumuşak ve pürüzsüz kalmasına yardımcı olarak çalışır. Öte yandan, emülgatörler bileşenlerin (yağ ve su gibi) ayrılmasını önler.
Gliseril Kaprilat gözenek tıkar mı?
Gliseril Kaprilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Gliseril Kaprilat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Gliseril Kaprilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Gliseril Kaprilat hamilelikte kullanılabilir mi?
Gliseril Kaprilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 2900 ürünü gör

Kaynaklar