PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Gallik Asit

Gallic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 11 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Gallik asit bir tür polifenoldür. Polifenoller antioksidan, anti-enflamatuar ve antimikrobiyal özelliklere sahiptir.

Ne olduğu

  • Antioksidanlar: Antioksidanlar oksidasyonu veya hücre hasarına yol açan ve yaşlanma belirtilerini düzelttiği, cilt tonunu aydınlatdığı ve bazı antioksidanların kolajeni uyarmaya yardımcı olduğu bulunan kimyasal bir reaksiyonu engeller.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Antioksidanlar
Gallik Asit kimyasal yapısı
C7H6O5

CosIng verisi

  • CosIng ID: 76338
  • INCI: GALLIC ACID
  • CAS: 149-91-7
  • EC: 205-749-9

Sık sorulan sorular

Gallik Asit nedir?
Gallik asit bir tür polifenoldür. Polifenoller antioksidan, anti-enflamatuar ve antimikrobiyal özelliklere sahiptir.
Gallik Asit gözenek tıkar mı?
Gallik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Gallik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Gallik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Gallik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Gallik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Kaynaklar