Galacturonic Acid
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
We don't have a description for Galacturonic Acid yet.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Humectant
- Buffering
- Chelating
CosIng verisi
- CosIng ID: 56308
- INCI: GALACTURONIC ACID
- CAS: 685-73-4
- EC: 211-682-6
Sık sorulan sorular
- Galacturonic Acid nedir?
- We don't have a description for Galacturonic Acid yet.
- Galacturonic Acid gözenek tıkar mı?
- Galacturonic Acid gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Galacturonic Acid mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Galacturonic Acid mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Galacturonic Acid hamilelikte kullanılabilir mi?
- Galacturonic Acid hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.